πŸ¦‚πŸ¦‚DE INTENSE MAAND NOVEMBER πŸ¦‚πŸ¦‚
Zondag 15 November 14.00- 17.00 uur. NIEUWE SUPERMAAN VIERING.
LIVE op locatie in Almere Haven
Er is maar plek voor 10 personen m/v
“De krachtige Schorpioen
De Schorpioen is een mysterieus en emotioneel teken. Intens voelend, diepzinnig, heeft vaak een krachtige persoonlijkheid. Schorpioenen oefenen graag controle uit op hun omgeving. Hun diepgaande emoties kunnen ze maar moeilijk uiten. Door hun gevoeligheid hebben ze vaak een defensieve muur om zich heen. Ze houden liever verborgen wat er in hen omgaat.
Is de Schorpioen eenmaal gekwetst, dan kan hij dat maar moeilijk vergeten.
Hij kan met boosheid of woede reageren, of zelfs wraakzuchtig zijn. Vaak spelen diepgewortelde angsten een rol: om gekwetst of verlaten te worden.”
🎭De tijd momenteel is er 1 van chaos.
Veel is onzeker wat voorheen gewoon was.
Als rolmodel is het mijn taak rustig en geankerd te blijven en jullie te vertellen dat het echt weer goed gaat komen.
Ik ben Schorpioen als teken en geloof me dat is geen makkie.
De intensiteit die momenteel voelbaar is in de wereld, gaat dagelijks door mij heen en het is een uitdaging om te vertrouwen en dit alleen maar door me heen te laten gaan en niet de emoties en heftigheid te worden.
Ik voel al een tijdje dat ik dit vertrouwen wil doorgeven.
En nadat ik gisteren een artikel las over deze nieuwe maan, voelde ik in response de JA, om LIVE een plek te faciliteren waar we met elkaar deze roerige tijden mogen dragen🎭
πŸ’ͺJij neemt mee: je intentie, een matje een dekentje en jezelf met alles wat er in je isπŸ’ͺ
πŸ’•Ik zorg voor de rest:
√een veilige bedding op een mooie plek
√ hoedster van de deel cirkel van onze intenties
√ sjamanistische sound jouney
√ thee, koffie water
πŸš€We gaan met elkaar op reis en creΓ«eren een verbinding die ons de komende tijd helpt om krachtig te blijven in wat er mag veranderen.πŸš€
“Door de Schorpioen-invloed tijdens deze Nieuwe Maan krijg je de kans om diepe transformaties door te maken en zo spiritueel te groeien.
De uitwerking van de Super Nieuwe Maan in Schorpioen maakt een mooie verbinding met onze geluksplaneet Jupiter, Saturnus en Pluto (de heerser van Schorpioen). Dit maakt dat er gevoelens naar boven komen die ons lange tijd belemmerd hebben in onze persoonlijke groei en onze groei op werkgebied. Jupiter zorgt namelijk voor groei. Het kunnen allerlei gevoelens zijn: schuld- of depressieve gevoelens, het gevoel niet goed genoeg te zijn of niet waar te kunnen maken wat je beloofd had, diepgewortelde angsten om iemand kwijt te raken, boosheid…..
Door de mooie verbinding van deze drie planeten komt er eindelijk ruimte om deze onverwerkte gevoelens en emoties los te laten. Je zult zien dat dit een bewustzijnsverandering teweeg kan brengen en een positief effect zal hebben op je werk en geldstroom. Een betere focus op je werk, een positievere instelling, nieuwe ideeΓ«n voor je onderneming. Het is tijd voor positieve veranderingen”
Kosten €25
Stuur me een pb voor je aanmelding en de locatie.
Ingela Schuuring op Facebook.
Bron: de tekst tussen de aanhalingstekens https://www.inspirerendleven.nl/…/healingcentrum-isis…/