Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Introductie

Lieve Reiziger,

Onze reis begint op 5 December, om 10:00 en eindigt rond 19:30.

Tijdens onze Truffel & Cacao ceremonie verbinden we vooraf met elkaar vanuit liefde en intentie. Het is ons er alles aan gelegen dat jij je veilig voelt. Zo’n dag is voor ons tijdloos. Je komt bij ons om een reis te maken, die is pas voorbij zodra jij voelt dat je weer geland bent. Wij zorgen voor een veganistisch avond maal met daarna een Cacao ceremonie zodat we vanuit onze ervaringen mogen delen en landen in het hier en nu. Soms roept zo’n reis dagen of zelfs weken nadien nog vragen op. Weet dat je altijd contact met ons mag opnemen om te delen en vragen te stellen.

Begeleiding
Tijdens de reis zullen wij Ingela, Layla en Jeffrey jullie begeleiden. Wij bieden een warme hand of omarming als wij aanvoelen dat dit nodig is als je door een zwaar stuk heen moet. Doormiddel van muziek die vooraf is afgestemd op de energie zullen jullie verdieping ervaren en reizen jullie mee met de muziek en de mushroom spirit.

De reis gaat om een diepe innerlijke reis, wij gaan dus tot 20 gram verse truffels innemen. Mocht dit je eerste keer zijn en voel je weerstand bij het innemen van de truffels dan kunnen wij dit langzaam opbouwen of tot de maximum truffels gaan waar jij je zelf fijn bij voelt.

Nazorg

Energetische nazorg vinden wij heel belangrijk, dit betekent dat je na je reis door Jeffrey energetisch gescand wordt om te zien of er nog energetische blokkades of zware energie in je energieveld blijft hangen van jouw reis, deze rest energie zal Jeffrey zoveel mogelijk verwijderen zodat jij er zelf geen last van zult ervaren.

Uiteraard zijn wij beschikbaar om alles na te bespreken en mag je jouw reis, vragen en intenties uitspreken aan ons tijdens de cacao ceremonie of één op één na de ceremonie. Uiteraard kan je Jeffrey telefonisch bereiken als je vragen hebt of met iets zit.


Voorbereiding Ceremonie

Het is van enorm belang dat we ons goed voorbereiden op de reis.

Kleding:
Zo comfortabel mogelijk; denk aan een joggingbroek, losse kleding.
Het is geen Ayahuasca dus er wordt 9/10 niet gespuugd, het kan wel zijn dat je gaat purgen (opruimen, boeren of spugen met speeksel, een emmer is aanwezig)
Mocht je het toch een fijn idee vinden om schone kleding mee te nemen dan kan dat, echter hoeft dat niet.

Meenemen:

Vanuit energetische en hygiënische overwegingen is het verstandig om je eigen kleine maar comfortabele kussen mee te nemen
Mocht het niet lukken hebben wij uiteraard kussens beschikbaar.
Samenvattend: kussen – fleece deken – comfortabele kleding

Ontbijt
Zorg voor een licht verteerbaar ontbijt zoals: fruit of een mini salade

Voorbereiding week
• Eet zoveel mogelijk natuurlijk en vers voedsel – 3 dagen van tevoren.
• Vermijd het eten van te veel zuivelproducten.
• Geen drugs of alcohol gebruiken – 5 dagen van tevoren.
• Sigaretten en Koffie het liefst vermijden – 2 dagen van tevoren.

Wij raden niet aan om te gaan vasten, sappenkuur of watervasten voor de ceremonie tenzij je hier ervaring mee hebt. Mocht je dit gaan doen vanuit ervaring raden wij 24 uur watervasten aan voor de ceremonie. Ga je op wat voor manier dan ook vasten laat dit ons weten, dan houden wij er rekening mee.

Medicijn gebruik
Gebruik je medicijnen voor je hart of andere medicijnen laat dit aan ons weten

Tot slot:
Heb je nog andere vragen?  Mail:Info@divinespirit.nl

Als je jouw aanmelding hebt voldaan, dan ontvang je een aparte email met meer informatie over de tijden en locatie + een document met een introductie en voorbereiding informatie.