Lionsgate 08 augustus ’20

Wat is het?

De Lion’s Gate is een krachtige jaarlijkse kosmische alignment die plaatsvindt op 8.8. De aanloop ernaartoe begint op 26 juli en bereikt zijn volle potentie op 8 augustus. De impact en de energie houden tot zo’n 4-5 dagen stand, tot rond 12 augustus.

Deze alignement wordt ook wel gezien als het planetaire nieuwe jaar, daarom is het zo’n betekenisvolle periode.

Het staat voor een grote shift waarin we een nieuwe cyclus ingaan als co-creators van onze realiteit. De hoge frequentie energie die dan flowt tussen het spirituele en het fysieke is extra sterk.

Op 8 augustus bevond de ster Sirius zich het meest dichtbij de aarde.

De energie van Sirius verbindt ons met ons hoger bewustzijn, versnelt de ascentie en staat voor creatie, manifestatie en overvloed. Sirius is verbonden aan het leeuwenbewustzijn en daarnaast speelt dit zich af tijdens het astrologische seizoen van de Leeuw!

Als je je bewust op deze energie en de DNA activities die het bevat afstemt, dan kun je een heel mooie integratie maken om vanuit je hoogste potentieel de volgende fase ingaan. En dat is wat we samen gaan doen!

Wat gebeurt er?

In deze periode gaat er een kosmische vortex open en die golven van krachtig licht met zich mee brengt die vanuit het galactisch centrum de aarde raken. Deze golven van licht worden door zowel de zon als planeet Syrius versterkt.

Tijdens de piek van Lionsgate op 8/8 staat de aarde direct op één lijn met het galactische centrum, de planeet Syrius en de gordel van Orion.

Op aarde vindt deze alignment precies plaats op de plek van de piramides van Giza in Egypte.

Syrius

Syrius staat bekend als de helderste ster, groter en helderder dan de zon en wordt ook wel onze ‘spirituele zon’ genoemd, omdat het veel goddelijke wijsheid bevat.
Ze heeft een krachtige energie die hoge frequenties brengt.

 

Het is een planeet die al sinds de oudheid sterk verbonden is met de aarde.
Ze creëert een kosmische verbinding om onze zielen wakker te maken door ons bewustzijn te activeren met hoge frequentie energie.
Hierdoor kan ons bewustzijn makkelijker vergroten en uitbreiden en ons helpen in onze individuele en collectieve evolutie.

In de tijd van Lions gate is de link tussen de twee werelden het sterkst en komen er krachtige lichtcodes en DNA activities beschikbaar.

Syrius, Giza pyramids in Egypt & Maya

De piramides van Giza zijn een krachtig ankerpunt, die het mogelijk maakt om de hoge energieën over te brengen op het raster van de aarde. Ze zijn gebouwd volgens de principes van de Sacred geometry.
Zowel de oude Egyptenaren als de Maya’s beschouwden deze astrologische tijd als een planetair nieuwjaar waarin ze
van een grote instroom van licht werden voorzien.

Beide heilige beschavingen waren zich heel bewust van de ancient star wisdom en kennis over Atlantis en de geschiedenis schepping.

Leeuw energie en archetype

De leeuw staat bekend als een krachtig en belangrijk dier. Ze hebben veel kwaliteiten die ons enorm kunnen empoweren en begeleiden. Ze zijn sterk, krachtig en hebben een aanwezigheid die op een authentieke manier respect afdwingt.
Leeuwen staan ​​bekend als fierce wezens en worden geassocieerd met moed maar ook met het hart.
Zowel de leeuwenergie als het sterrenbeeld Leeuw gaat over het bewust worden van wie je bent, zelfexpressie, je plek innemen, het ontwikkelen van je innerlijke en uiterlijke kracht en dapperheid.

Het nodigt je uit om erboven uit te stijgen, een goed gevoel van eigenwaarde te hebben, sterk te zijn en op te komen voor je overtuigingen.
De wijsheid van de leeuw ligt in het luisteren naar je hart en in kalmte en wijsheid actie te nemen.
Het roept je op om in je hart te keren om toegang te krijgen tot je meer instinctieve intuïtie wat enorm zal helpen bij het nemen van beslissingen.

Zon en vuur energie

De opening van dit portaal zorgt voor een enorme golf van energie. De zon zal extra energiek en krachtig zijn en in met de energie van Sirius een grote instroom van licht en energie creëren.
Leeuw is ook een vuur teken dus alles versterkt elkaar enorm.
Vuur is in essentie een wilde en vernietigende kracht maar biedt tevens mogelijk voor verandering, regeneratie, transmutatie en transformatie.
De energie van vuur gaat over actie, passie en het ontwaken van kracht, een belangrijk Lions gat -thema.
Vuur staat voor wedergeboorte. Het brandt weg wat we ontgroeid zijn en laat iets nieuws, puurs en sterkers ontstaan, zoals de Phoenixdie uit haar as oprijst.
Het is een upgrade.

Het cijfer 8

Het nummer 8 staat voor kracht, macht, connectie, balans, bewustzijn, het oneindige, wijsheid en overvloed.
Als je bent geboren op een 8-dag, of deze ergens in je geboortechart hebt, of het is je levenspadnummer in de numerologie, maar ook als je sterrenbeeld Leo bent, Leeuw in je chart aanwezig is of veel vuur elementen hebt, dan voel je deze invloeden extra sterk.
Grote verandering, transformatie en verlichting.

Infinity symbool

Het nummer 8 zijwaarts stat voor het oneindigheidssymbool.
Bovendien is de vorm van het cijfer 8 net als de spiraal van ons DNA. Het bevat dezelfde geometrische configuratie.
Op een hoger niveau, wanneer er krachtige energiegolven plaatsvinden dan worden er lichtcodes en frequenties vrijgegeven die ons beïnvloeden op een kernniveau, tot in ons DNA.

The gifts van de Lions Gate

Lions Gate gaat over het brengen van zelfbewustzijn en oude angsten transmuteren. De ontwikkeling van innerlijke kracht, autonomiteit, vol potentieel en empowerment.

De nieuwe lichtcodes die het komende jaar binnenkomen helpen het bewustzijn van de planeet verder te verhogen.
We zullen enorme ‘downloads’ en activaties van hoge frequentie energie ontvangen die ons spirituele ontwaken zullen helpen, vergroten en versterken, en ons bewustzijn een super boost zullen geven.

Sta open voor afstemmen op en het ontvangen en uibreiden van deze grote golf.

Het is een krachtige tijd om ons te herinneren wie we echt zijn. Het is alsof er nu een dunnere sluier is tussen dimensies, frequenties en werkelijkheden, een energiepositie waar we zeker het beste van zouden moeten maken.
Alles gaat sneller, dus ook manifesteren.

Het geeft dieper inzicht in je levensdoel en missie. Je zult je waarschijnlijk ook meer geïnspireerd en creatief voelen – het is een geweldige tijd om jezelf spiritueel en creatief uit te drukken.

Het hele thema van kracht herinnert ons er ook aan dat we alles wat we nodig hebben al in ons hebben en dat we in actie kunnen gaat door onze wilskracht, intentie, creativiteit en verbinding.

Tenslotte want voor groei is ook het loslaten van wat niet meer bij ons hoort, wat we letterlijk ontgroeid zijn, hierbij kunnen ook sterke emoties, vermoeidheid, herinneringen en pijn opkomen. Vertrouw erop dat deze intensiteit erbij hoort, onderdeel is van, tijdelijk is en er voor dient om ruimte te creëren voor iets geweldigs. Je wordt als je hier voor open staat, voorbereid op de volgende, grote stap.

Geschreven door: Erika